Achită on-line

Rapid, comod, oricând şi de oriunde. Ai o bancă întreagă mereu alături.

Restitui banii simplu

MAIBank

MAIBank

Descarcă aplicaţia MAIBank din Play Store sau App Store. Înregistrează-ți profilul în aplicație. Din meniul „Plăţi” selectează transferul între conturi proprii. Vezi un tutorial.

 Transfer P2P

Transfer P2P

Achită online prin site-ul p2p.maib.md, dacă creditul tău este conectat la un card bancar.

Completează câmpurile cu datele cardului de debit și a cardului conectat la credit, selectează suma și confirmă transferul.

Internet Banking

Internet Banking

Dacă lucrezi pe laptop, abonează-te serviciul Internet Banking, în sucursală. Accesează www.maib.md / butonul maib365 / Internet Banking, persoane fizice. Efectuează transferul de bani din contul salarial sau depozit spre cel de credit.

Bancomate Cash-in

Bancomate Cash-in

Dacă ai primit creditul pe un card Visa Instant, găsește pe site lista de bancomate Cash In și amplasarea lor. Introdu cardul în ATM, selectează opțiunea de alimentare, introdu banii în caseta specială și confirmă tranzacția.

Terminale Multifuncționale

Terminale Multifuncționale

Achită cu numerar la orice oră. Terminalele multifuncționale le găsești în zonele 24/7 ale maib. Vezi lista și locațiile pe hartă.Sucursalele băncii

Sucursalele băncii

Nu se conectează laptopul, nu ai internet mobil? Poți veni oricând la una dintre sucursalele băncii. Pe cea mai apropiată o găsești aici.

Te ajutăm să achiți la timp

Împreună cu contractul de credit ai la dispoziție și un plan de rambursare al acestuia. În el găsești data de achitare pentru fiecare lună și suma calculată.

Graficul de achitări, în format electronic, este disponibil în aplicația mobilă MAIBank și Internet Banking. Click pe contul de credit și se va deschide tabelul cu data și suma rambursărilor.